Over mij

Wilma BruinMijn naam is Wilma Bruin, ik ben getrouwd en heb twee zoons. Ik ben al ruim 28 jaar werkzaam in het speciaal onderwijs, cluster 2. Dit is een school voor kinderen met TOS (taalontwikkelingsstoornis) en SH (slechthorendheid).

In al die jaren heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in de ontwikkeling van een kind. Met deze ervaringen wilde ik graag meer doen en zo ben ik met veel enthousiasme begonnen aan de opleiding tot kindercoach, het sprak mij enorm aan en ik raakte zeer gemotiveerd om hier mee verder te gaan. Dat resulteerde in een eigen praktijk. Ik ben gestart met begeleiding op scholen (PGB) maar ook individuele begeleiding van kind en ouder behoort tot de mogelijkheden.

Naast mijn baan in het onderwijs is er ruimte voor mijn eigen kindercoach praktijk en wil ik helpen om het evenwicht tussen kinderen en ouders weer te herstellen. Ik heb gemerkt dat veel kinderen niet goed in hun vel zitten en ouders vastlopen in de opvoeding. Dit heeft zijn weerslag op het gezinsleven en school.

Mijn logo heeft dan ook alles te maken met het LEV om dit traject te durven aangaan, we gaan niet uit van het probleem maar gaan met elkaar op zoek naar een oplossing voor het probleem.  Belangrijk zijn de eigen kwaliteiten van ouders en kind. Welke talenten heb je al en hoe gaan we andere vaardigheden leren.

LEV leren-ervaren-verbinden

Naast het coachen geef ik ook de "Ik leer leren" training.

Dit is een mooie training om kinderen te helpen om effectiever en meer efficiënt te leren. We gaan uit van een positieve benadering van het probleem, we kijken niet terug maar vooruit, waar willen we naar toe.  Het kind staat hierbij centraal. Zij bepalen de richting, het tempo en de manier waarop we te werk gaan.

Doen!

En daarbij staan respect-integriteit- verantwoordelijkheid- professionaliteit hoog in het vaandel.